Zoeken naar erover

 
erover
erover Nederlands spreekwoordenboek.
er over oordelen als een blinde over de kleuren erover oordelen zonder kennis van zaken. Het dialectenwoordenboek kent 4 spreekwoorden met erover. Bilzers: dat wor iëver het sjroëm dat was erover. Waregems: ze woar'n' d'r' over bezeg ze hadden het erover.
seo sea
erover Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Traduction de erover" en français. Voir aussi: het erover eens erover praten erover na denk erover erover dat erover nadenken erover te praten zich erover. Chercher erover dans: Web Images Définition Dictionnaire Conjugaison. 41 exemples concordants." dessus à ce sujet.
auto
erover WikiWoordenboek.
de zweep erover halen. mensen met geweld en dwang aansporen tot grotere prestaties. Het woord erover staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd erover herkend door. van de Nederlanders.
Gevelrenovatie
erover Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: erover DE erover EN erover ES. Definities op Encyclo.nl: erover 4x. Vertalingen erover NLFR. We hebben geen vertalingen voor erover in Nederlands Frans.
erover / er over taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Tips voor klare taal. erover / er over. erover / er over. We schrijven erover aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Dat is het geval als u de combinatie kunt vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel en een naamwoord.
Het Vlaams woordenboek erover zijn.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van erover" zijn." te zijn, de algemeen gangbare normen overschrijden ivm fatsoen, goede smaak, politieke correctheid, gemaakte afspraken enz. Van Dale 2013 online: Belgisch-Nederlands, informeel. Zoals die tekeerging voor een futiliteit, dat was erover!
erover praten Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
erover te praten 439. wil je erover praten 176. praten erover 155. praten we erover 143. laten we erover praten 140. kunnen we erover praten 100. dan praten we erover 94. we kunnen erover praten 65. je erover wilt praten 58.
Erover COMEDYSHOWS.be.
Erover, Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op En Dan. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn.
Erover 5 definities Encyclo.
vervangt" over het. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/erover.: erover bijwoordUitspraak: r'ovr' over het eerder of later genoemde Voorbeelden: een jurk dragen met een vest erover, erover verbaasd zijn dat je al klaar bent copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: erover komt voor in de Woorde.

Contacteer ons