Zoeken naar erover

 
erover
erover Nederlands spreekwoordenboek.
er over oordelen als een blinde over de kleuren erover oordelen zonder kennis van zaken. Het dialectenwoordenboek kent 4 spreekwoorden met erover. Bilzers: dat wor iëver het sjroëm dat was erover. Waregems: ze woar'n' d'r' over bezeg ze hadden het erover.
camerabewaking
Praat erover Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Praat erover met iemand, niet met iedereen. Kies de mensen waarvan je denkt dat ze voor je verhaal openstaan en er zijn er meer dan je denkt. Soms kan je echt versteld staan van de steun die je krijgt. Waag de stap.
zandstralen
Nu praat ik erover Vertrouwenscentrum Kindermishandeling.
Child Focus biedt de families hulp en omkadering, én ondersteunt het onderzoek van politie en justitie. Verder werkt Child Focus aan een veilig internet voor kinderen en bestrijdt het met tal van campagnes kinderpornografie en alle andere vormen van seksuele uitbuiting.
auto verzekeren
erover WikiWoordenboek.
de zweep erover halen. mensen met geweld en dwang aansporen tot grotere prestaties. Het woord erover staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd erover herkend door. van de Nederlanders.
samenvoegen kredieten
erover Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Ces exemples peuvent contenir des mots vulgaires liés à votre recherche. Ces exemples peuvent contenir des mots familiers liés à votre recherche. Traduction de erover" en français. Voir aussi: erover praten erover na denk erover erover dat erover nadenken erover te praten zich erover.
erover / er over taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Tips voor klare taal. erover / er over. erover / er over. We schrijven erover aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Dat is het geval als u de combinatie kunt vervangen door het oorspronkelijke voorzetsel en een naamwoord.
Erover 5 definities Encyclo.
vervangt" over het. Gevonden op http//nl.wiktionary.org/wiki/erover.: erover bijwoordUitspraak: r'ovr' over het eerder of later genoemde Voorbeelden: een jurk dragen met een vest erover, erover verbaasd zijn dat je al klaar bent copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: erover komt voor in de Woorde.
Stap 2 Praat erover Fit in je hoofd.
Dat je erover durft te praten, ziet hij eerder als een teken van sterkte dan van zwakte. Via Mijn veerkracht kan je aan de slag met verschillende online oefeningen die je helpen om werk te maken van deze stap. Oefeningen die je kan downloaden.
Erover Cultuurcentrum t Vondel.
Erover, Davids vierde volavondshow, houdt opnieuw een vinger aan de pols van wat er nu leeft en is bovendien een logisch vervolg op En Dan. Daarin brak hij nog een lans voor de persoonlijke vrijheid, maar tegenwoordig beseft hij dat er grenzen zijn.
Het Vlaams woordenboek erover zijn.
Onze databank bevat de volgende beschrijvingen van erover" zijn." te zijn, de algemeen gangbare normen overschrijden ivm fatsoen, goede smaak, politieke correctheid, gemaakte afspraken enz. Van Dale 2013 online: Belgisch-Nederlands, informeel. Zoals die tekeerging voor een futiliteit, dat was erover!

Contacteer ons