Meer resultaten voor contacten

 
contacten
Contacten op uw iPhone, iPad of iPod touch beheren en verwijderen Apple Support.
Als u contacten wilt verwijderen, schakelt u Contacten uit en tikt u vervolgens op Verwijder van iPhone. Een standaardaccount kiezen waaraan nieuwe contacten worden toegevoegd. Als u meerdere accounts hebt geconfigureerd in de app Contacten, kunt u kiezen aan welke account nieuwe contacten standaard worden toegevoegd.
man zoekt vrouw
Uw contacten beheren.
Uw contacten beheren. Hoe beheer ik contacten op mijn smartphone? Uw smartphone heeft een adresboek waarin u contacten kunt opslaan op het interne geheugen of op uw SIM-kaart. Tik op Contacten op het beginscherm of op het tabblad Contacten via Kiezen om uw contacten te bekijken.
advertenties
De contacten van je simkaart bewaren Orange België Independants.
De contacten van je simkaart bewaren. De contacten van je simkaart bewaren. Om de contacten van je simkaart veilig te stellen, kan je kiezen voor één van deze oplossingen.: Kopieer je contacten van je simkaart naar je gsm of smartphone.
lenen
Contacten Wikipedia.
Contacten voor OS X 10.8 Adresboek genoemd is een applicatie voor het besturingssysteem macOS van Apple. De gebruiker kan met de applicatie contacten organiseren en beheren. Daarnaast kan het synchroniseren en integreren met andere functies en applicaties van het besturingssysteem.
poolse vrouwen
Facebook heeft al je gsm-contacten TechPulse.
Zo kan je ervoor kiezen om alles te synchroniseren tussen je vrienden en contacten, of om te synchroniseren met bestaande contacten. Alleen gegevens synchroniseren voor vrienden die al in contacten staan, lezen we daar. Maar het is vrij onduidelijk of contacten slaat op Facebookcontacten die niet noodzakelijk Facebookvrienden zijn of Google of iPhone-contacten.
Contacten exporteren naar outllook 365 De Netweters.
Mijn contacten zij opgeslagen in het adresboek van Telenet webmail en ik wil deze exporteren naar Outlook met Windows 10 en het Office 365 pakket waar dus Outlook in zit. Ik krijg het niet voor elkaar om dit te doen, weet iemand een oplossing?
Je contacten uploaden en beheren.
Wanneer je wil stoppen met het synchroniseren van je contacten op andere apparaten, moet je de instellingen op die apparaten aanpassen of alle contacten van Twitter verwijderen. Twitter blijft de contacten opslaan en gebruiken die je eerder hebt geüpload tenzij je alle contacten verwijdert.
Nieuwe mobiele telefoon? Zo zet u uw contacten over Multimedia Plusmagazine.be.
De contacten worden nu automatisch aan uw adresboekje toegevoegd. Het kan zijn dat u dubbele contacten in de lijst ziet staan. Druk op menu, Instellingen en vink dan Alleen contacten met telefoonnummers aan. Uw contacten met alleen een e-mail worden nu gefilterd in de lijst.
Contacten overbrengen naar uw nieuwe telefoon Sony Xperia E ondersteuning Belgique. sony-logo. account. arrowhead-down. arrowhead-up. cart. mobile-menu. search. sm-bold-x. x-skinny-rounded. x-skinny.
Uw telefoon werkt met populaire online synchronisatie-accounts zoals Google Sync, Microsoft Exchange ActiveSync of Facebook. Als u de contacten in uw oude telefoon of op uw computer hebt gesynchroniseerd met een onlineaccount, dan kunt u uw contacten met die account overbrengen naar uw nieuwe telefoon.
Leg nieuwe contacten: vriendschap, relaties en meer Koopjeskrant.be.
Alle contacten 362 zoekertjes. Toon op kaart. Trucker Zkt vrwke. Hoi slnke trucker Zkt vrwke dat grg mee rijd vr vriendschap enz ben m75 66kg half lng blnd haar 54j en optimist houw van lang haar is just vr fun en zien wel wat er uit g.
Tip: Verplaats contacten van je telefoon naar de cloud.
iCloud instellen als standaardaccount voor je contacten in iOS 8 of hoger. Om zeker te zijn dat nieuwe contacten meteen in je iCloud terecht komen, kan je die best als standaard instellen.: Tik op Instellingen Mail, Contacten, Agenda. Tik bij Contacten op Standaardaccount.
Uw contacten beheren Sony Xperia E ondersteuning Belgique. sony-logo. account. arrowhead-down. arrowhead-up. cart. mobile-menu. search. sm-bold-x. x-skinny-rounded. x-skinny. arrowhead-right. social-f
U kunt contacts selecteren die in verschillende accounts zijn opgeslagen en instellen hoe u deze op de telefoon wilt weergeven. Als u uw contacten met meer dan één account synchroniseert, kunt u contacten in uw telefoon samenvoegen om duplicaten te vermijden.

Contacteer ons