Op zoek naar contacten?

 
contacten
Contacten Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Blijf op de hoogte! Documentatie over de EU. Documentatie over de VN. Publicaties en multimedia. Rol Dienst Verdragen. Totstandkoming van verdragen. België als depositaris. Databank van verdragen. U bent hier. Home Beleid Ontwikkelingssamenwerking Onze werkmethoden Evaluatie Contacten. Ambassades en consulaten.
lening overzetten
Samsung contacten overzetten Samsung.
Groot voordeel van zo'n' account is dat je onafhankelijk van het apparaat toegang tot je gegevens hebt. Als je eenmaal je contacten in je Google Contacten van je Gmail-account hebt opgeslagen, dan kun je ze op iedere nieuwe GSM weer oproepen.
advertenties
Contacten Wikipedia.
Contacten voor OS X 10.8 Adresboek genoemd is een applicatie voor het besturingssysteem macOS van Apple. De gebruiker kan met de applicatie contacten organiseren en beheren. Daarnaast kan het synchroniseren en integreren met andere functies en applicaties van het besturingssysteem.
Life
Contacten overzetten Proximus NL.
953 keer bekeken. Beste, kan mijn Proximus-center mijn contacten van mijn MICRO-simkaart overzetten naar, de voor mijn nieuwe smartphone benodigde, NANO-simkaart? Beste antwoord door Marleen 19 maart 2017, 1632.: Ja hoor, bij mij heeft men vorige maand in elk geval in het Proximus center de contacten enz.
Specifieke VRT-contacten VRT.be.
Canvas De Afspraak. Canvas Culture Club. Radio 1 Culture Club. Radio 1 De Bende van Annemie. Radio 1 Interne Keuken. Persberichten naar alle contactpersonen cultuur. Met klantenvragen of klachten ivm Cultuur kunt u terecht bij de klantendienst. Bezoek de VRT.
Uw contacten beheren.
Uw contacten beheren. Hoe beheer ik contacten op mijn smartphone? Uw smartphone heeft een adresboek waarin u contacten kunt opslaan op het interne geheugen of op uw SIM-kaart. Tik op Contacten op het beginscherm of op het tabblad Contacten via Kiezen om uw contacten te bekijken.
contacten Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: contacten DE contacten EN contacten ES. Definities op Encyclo.nl: contacten 3x. Vertalingen contacten NLFR. Voorbeeldzinnen met contacten.
Contacten.
Tip: U kunt selecteren welk geheugen u voor het opslaan van contacten wilt gebruiken. Selecteer Opties Geheugen. Tip: Als u een telefoonnummer in de kiesfunctie wilt opslaan, voert u het nummer in en selecteert u Opslaan. Een contact vanuit een oproeplogboek opslaan. U kunt contacten vanuit een oproeplogboek opslaan.
KPN Huawei Ascend Y530 Model Y530-U00 Contacten en data: Contacten kopiëren van toestel naar SIM.
Huawei Ascend Y530 Model Y530-U00 Contacten en data Contacten kopiëren van toestel naar SIM. Als je wisselt van toestel en de contactgegevens uit het adresboek van de Huawei Ascend Y530 mee wilt nemen naar je nieuwe toestel, is het aan te raden deze eerst over te kopiëren van het toestel naar de simkaart.
Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx. Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx.
Om je contacten te synchroniseren met de Android-smartphone ga je naar het Applicatieoverzicht, selecteer je de Instellingen en kies je Accounts en Synchronisatie. Selecteer je Google-account en vink de optie Contacten Synchroniseren aan. Wanneer het toestel met het internet verbonden is, zal het de contacten toevoegen aan het adresboek.
Uw contacten beheren Sony Xperia E ondersteuning Belgique. sony-logo. account. arrowhead-down. arrowhead-up. cart. mobile-menu. search. sm-bold-x. x-skinny-rounded. x-skinny. arrowhead-right.
Dubbele items in de applicatie Contacten vermijden. Als u uw contacten met een nieuw account synchroniseert of op een andere manier contactgegevens importeert, kan dit mogelijk leiden tot dubbele vermeldingen in de applicatie Contacten. Als dit het geval is, kunt u deze duplicaten samenvoegen tot één vermelding.
Tip: Verplaats contacten van je telefoon naar de cloud.
iCloud instellen als standaardaccount voor je contacten in iOS 8 of hoger. Om zeker te zijn dat nieuwe contacten meteen in je iCloud terecht komen, kan je die best als standaard instellen.: Tik op Instellingen Mail, Contacten, Agenda. Tik bij Contacten op Standaardaccount.

Contacteer ons