Resultaten voor contacten

 
contacten
Specifieke VRT-contacten VRT.be.
Canvas De Afspraak. Canvas Culture Club. Radio 1 Culture Club. Radio 1 De Bende van Annemie. Radio 1 Interne Keuken. Persberichten naar alle contactpersonen cultuur. Met klantenvragen of klachten ivm Cultuur kunt u terecht bij de klantendienst. Bezoek de VRT.
advertenties
Facebook heeft al je gsm-contacten TechPulse.
Alleen gegevens synchroniseren voor vrienden die al in contacten staan, lezen we daar. Maar het is vrij onduidelijk of contacten slaat op Facebookcontacten die niet noodzakelijk Facebookvrienden zijn of Google of iPhone-contacten. Lees meer over: Android contacten facebook gsm iphone nieuws privacy smartphone synchronisatie vrienden.
poolse vrouwen
Uw contacten beheren Sony Xperia E ondersteuning Belgique. sony-logo. account. arrowhead-down. arrowhead-up. cart. mobile-menu. search. sm-bold-x. x-skinny-rounded. x-skinny. arrowhead-right. social-f
U kunt contacts selecteren die in verschillende accounts zijn opgeslagen en instellen hoe u deze op de telefoon wilt weergeven. Als u uw contacten met meer dan één account synchroniseert, kunt u contacten in uw telefoon samenvoegen om duplicaten te vermijden.
advertenties
Tip: Verplaats contacten van je telefoon naar de cloud.
iCloud instellen als standaardaccount voor je contacten in iOS 8 of hoger. Om zeker te zijn dat nieuwe contacten meteen in je iCloud terecht komen, kan je die best als standaard instellen.: Tik op Instellingen Mail, Contacten, Agenda. Tik bij Contacten op Standaardaccount.
contacten Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: contacten DE contacten EN contacten ES. Definities op Encyclo.nl: contacten 3x. Vertalingen contacten NLFR. Voorbeeldzinnen met contacten.
Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx. Contacten synchroniseren met Google Contacts Clickx.
Om je contacten te synchroniseren met de Android-smartphone ga je naar het Applicatieoverzicht, selecteer je de Instellingen en kies je Accounts en Synchronisatie. Selecteer je Google-account en vink de optie Contacten Synchroniseren aan. Wanneer het toestel met het internet verbonden is, zal het de contacten toevoegen aan het adresboek.
Sociale contacten CM.
Home Gezond leven Mentale fitheid CM-geluksplan Investeer in relaties Sociale contacten. Een goed betaalde job, mooi huis, blitse wagen, Op korte termijn word je er misschien gelukkiger van, maar uiteindelijk zijn het vooral de mensen om je heen die je leven verrijken.
Contacten op uw iPhone, iPad of iPod touch beheren en verwijderen Apple Support.
Als u contacten wilt verwijderen, schakelt u Contacten uit en tikt u vervolgens op Verwijder van iPhone. Een standaardaccount kiezen waaraan nieuwe contacten worden toegevoegd. Als u meerdere accounts hebt geconfigureerd in de app Contacten, kunt u kiezen aan welke account nieuwe contacten standaard worden toegevoegd.
Nieuwe mobiele telefoon? Zo zet u uw contacten over Multimedia Plusmagazine.be.
De contacten worden nu automatisch aan uw adresboekje toegevoegd. Het kan zijn dat u dubbele contacten in de lijst ziet staan. Druk op menu, Instellingen en vink dan Alleen contacten met telefoonnummers aan. Uw contacten met alleen een e-mail worden nu gefilterd in de lijst.
Contacten kopiëren naar nieuwe simkaart of toestel?
Heb je Android of iOS? Dan worden je contacten automatisch bewaard op je toestel en in de cloud, tenzij je dat anders instelt. Je moet je contacten dan niet kopiëren. Als je je nieuwe simkaart in het toestel stopt, heb je je contacten nog.
Uw contacten up-to-date houden op al uw apparaten met iCloud Apple Support.
Als u iCloud Contacten uitschakelt op uw iPhone, iPad, iPod touch of Mac, worden uw contacten niet uit iCloud verwijderd, maar ze worden niet meer automatisch bijgewerkt en eventuele veranderingen die u aanbrengt, worden niet gesynchroniseerd met uw apparaten. iTunes gebruiken om contacten te synchroniseren.
Contacten.
Tip: U kunt selecteren welk geheugen u voor het opslaan van contacten wilt gebruiken. Selecteer Opties Geheugen. Tip: Als u een telefoonnummer in de kiesfunctie wilt opslaan, voert u het nummer in en selecteert u Opslaan. Een contact vanuit een oproeplogboek opslaan. U kunt contacten vanuit een oproeplogboek opslaan.

Contacteer ons