Resultaten voor vreemdgaan wel of niet vertellen

 
vreemdgaan wel of niet vertellen
Dossier passie. Vreemdgaan, opbiechten of niet Vriendin.
Ik denk dat het inderdaad nuttiger is dat zij zelf uitzoekt hoe ze in elkaar zit en hoe haar dit heeft kunnen gebeuren. Maar als ontrouw een symptoom is dus als je vreemdgaat omdat er wél iets mis is met je relatie, bijvoorbeeld omdat je aandacht tekort komt, of om een andere reden ontevreden bent kan vertellen nut hebben. Dan kun je samen aan de onderliggende redenen werken, en kun je er zelfs sterker uitkomen. Maar dan moet je wel goed kunnen praten samen. En moet de bedrogen partner bereid zijn vérder te kijken dan alleen naar het vreemdgaan zelf. Josée gaat mijn inziens vreemd uit een soort verlatingsangst. Daar zou zij aan moeten werken: zolang ze dat niet doet, heeft haar vriend groot gelijk haar niet te vertrouwen.
relatie redden
Vreemdgaan: als je het niet vertelt, schaadt het jullie relatie ook niet Yeah, right Mynd.nu.
Maar bij één aspect wil ik een kanttekening zetten. Er wordt nog wel eens gezegd: als je het niet vertelt, schaadt het je relatie ook niet. Allereerst de vraag waarom het je relatie niet zou schaden. Omdat het je partner dan niet kan kwetsen, is het antwoord. Ik heb me ook laten vertellen dat vreemdgaan zelfs goed kan zijn voor je relatie. Want de trek in seks is weer aangewakkerd. En daar heeft de eigen partner ook profijt van, want ook met hem of haar springen de vonken er weer vanaf tussen de lakens.
Henry
Moet je eerlijk zijn over vreemdgaan? Men's' Health.
Moet je eerlijk zijn over vreemdgaan? Lees hier wanneer je het wel en niet moet vertellen. Je hebt het gigantisch verpest en nu ben je in dubio: moet je het vertellen of je mond houden? Het is een complex dilemma, zonder een eenduidige oplossing, helaas.
fulfilment
Liefde: overspel opbiechten Trendystyle, de trendy vrouwensite.
Mijn huidige partner vind het natuurlijk niet leuk maar wil wel graag weten wat we dan wel of niet gedaan hebben.Niet in details maar hij wil wel weten wat er zoal gebeurdt.Het voordeel is dat ik bij mijn. Mionnaar weer dingen leer" die vervolgens thuis weer toepas. Dus vreemdgaan tja in het begin zou ik het stilhouden maar uiteindelijk kun je mss net als wij wel tot een compromi komen. Ik ben er zo gelukkig mee en ik hoef géén schuldgevoel te hebben tegenover mijn eigen partner want uiteindelijk zal dat toch je relatie gaan kosten. Mijn ex is vreemdgegaan toen ik op vakantie was en ik kwam er heel toevallig achter, hij kreeg een smsje van het meisje toen ik bij hem was. Ik heb hem daarvoor teruggepakt met mijn ex, maar heb er gigantisch veel spijt van. In zo'n' situatie zou ik het niet vertellen, omdat ik weet dat ik het nooit, maar dan ook NOOIT meer zal doen, in deze of in een volgende relatie.
muursticker
Vreemdgaan: vertellen of geheim houden? MAN MAN.
Life Vreemdgaan: vertellen of geheim houden? Oké, je hebt het verkloot en nu zit je in een dilemma: houd je je mond of biecht je het op? Dit is een lastige situatie waar geen one-size-fits-all oplossing voor is. Je moet beseffen dat wat je gedaan hebt fout is en welke oplossing je nu ook gaat kiezen, er zitten nadelen aan verbonden. Vertel je dat je bent vreemdgegaan, dan doe je haar pijn maar ben je wel eerlijk en van jouw rotgevoel af. Vertel je het niet, dan bespaar je haar pijn, maar lieg je en heb blijf je zelf met een naar gevoel zitten.
Vreemdgaan: zwijgen of opbiechten?
Angelique en Rob. Vreemdgaan: zwijgen of opbiechten? Stel dat jij bent vreemd gegaan. Wat zou je dan doen? Ga je dit wel of niet vertellen aan je partner? We willen je een aantal zaken ter overweging meegeven om over na te denken als je in een dergelijk dilemma bent terechtgekomen.
Duet relatiebemiddeling Overspel: opbiechten of niet?
Ik wil niet vreemdgaan, ik haat mezelf erdoor, maar toch, ik heb mijn behoeftes. Het vreet aan me: ik wil niet liegen, maar ik zie er ook het nut niet van in mijn vriendin te kwetsen. De meeste van mijn vrienden weten wel wat ik allemaal uitspook, vroeg of laat zal het misschien wel aan het licht komen.
Vreemdgaan: Moet je het vertellen of niet? Datingsite Kiezen.
Vreemdgaan: Moet je het vertellen of niet? Vreemdgaan: Moet je het vertellen of niet? Je kunt jezelf wel voor je kop slaan, maar het is toch echt gebeurt. Op een verjaardagsfeestje, borrel of waar dan ook is de avond uit de hand gelopen en ben je je boekje te buiten gegaan.
Moet je het altijd vertellen als je bent vreemdgegaan? Women's' Health.
Bij een affaire ligt het denk ik anders en zal vreemdgaan nooit bijdragen aan het genezen van je zieke relatie. Maar zelfs in dat geval weet ik niet of ik het zou willen weten, het draagt namelijk niets bij. Je moet gewoon zorgen dat het niet voorkomt, ha! Mijn vriendin zou het gelijk merken, dat weet ik zeker. In mijn tienerjaren riep ik wel altijd dat je het zou moeten vertellen.

Contacteer ons