Meer resultaten voor vreemdgaan opbiechten of niet

 
vreemdgaan opbiechten of niet
Moet je eerlijk zijn over vreemdgaan? Men's' Health.
Moet je eerlijk zijn over vreemdgaan? Lees hier wanneer je het wel en niet moet vertellen. Je hebt het gigantisch verpest en nu ben je in dubio: moet je het vertellen of je mond houden? Het is een complex dilemma, zonder een eenduidige oplossing, helaas. Er zijn geen universele regels over eerlijk zijn als het om vreemdgaan gaat, zegt relatietherapeut Michele Weiner-Davis. Voor sommige koppels kan de waarheid het begin zijn van een eerlijke en open relatie. In andere gevallen kan het leiden tot een pijnlijke break-up, zegt ze. Hieronder leggen relatietherapeuten uit hoe je kunt bepalen welke koers je moet varen en hoe je de schade in je relatie zoveel mogelijk beperkt. Wanneer je moet opbiechten dat je bent vreemdgegaan.
relatie redden
Vreemdgaan: zwijgen of opbiechten?
Angelique en Rob. Vreemdgaan: zwijgen of opbiechten? Stel dat jij bent vreemd gegaan. Wat zou je dan doen? Ga je dit wel of niet vertellen aan je partner? We willen je een aantal zaken ter overweging meegeven om over na te denken als je in een dergelijk dilemma bent terechtgekomen.
WC ontstoppen
Opbiechten lijkt eerlijk, maar het is egoïstisch NRC.
Opbiechten lijkt eerlijk, maar het is egoïstisch. Eén op de drie stellen krijgt te maken met overspel. Twee bekende Amerikaanse psychotherapeuten schreven een boek over het onderwerp. 1 december 2008. Foto Lars van den Brink Brink, Lars van den. Michel ligt naast zijn vrouw in bed. Hij doet alsof hij slaapt, want hij wil voorkomen dat zijn vrouw hem aanraakt. Dat zou hij op dit moment niet kunnen verdragen, want een kleine twee uur geleden, deelde hij nog het bed van een andere vrouw. Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid?
Millers
Vreemdgaan: vertellen of geheim houden? MAN MAN.
Life Vreemdgaan: vertellen of geheim houden? Oké, je hebt het verkloot en nu zit je in een dilemma: houd je je mond of biecht je het op? Dit is een lastige situatie waar geen one-size-fits-all oplossing voor is. Je moet beseffen dat wat je gedaan hebt fout is en welke oplossing je nu ook gaat kiezen, er zitten nadelen aan verbonden. Vertel je dat je bent vreemdgegaan, dan doe je haar pijn maar ben je wel eerlijk en van jouw rotgevoel af. Vertel je het niet, dan bespaar je haar pijn, maar lieg je en heb blijf je zelf met een naar gevoel zitten.
muursticker
Dossier passie. Vreemdgaan, opbiechten of niet Vriendin.
Vreemdgaan, opbiechten of niet? Vreemdgaan, opbiechten of niet? Hoe erg is een slippertje? En wat als je voor langere tijd met iemand vreemdgaat? Vertel jij het je lief, of toch maar niet. Voorlopig heb ik besloten om niets te zeggen.
Vreemdgaan: opbiechten of niet?
Vreemdgaan: opbiechten of niet? Relaties 21 maart 2015. Vreemdgaan: opbiechten of niet? Reageer Favoriet 0. Het is enorm pijnlijk voor je partner en komt jullie liefde niet ten goede: vreemdgaan. Je hoopt het nooit te doen, maar als het gebeurt, wat dan?
Duet relatiebemiddeling Overspel: opbiechten of niet?
Overspel: opbiechten of niet? Google het woord vreemdgaan, en je krijgt meteen een lijst tips over hoe je je slippertje het best geheim kunt houden. Maar zo'n' dubbelleven, is dat wel vol te houden? Duurt eerlijk niet het langst? Artikel in ELLE waarin de mening van Iteke Weeda en Rika Ponnet wordt gevraagd.
Moet je het altijd eerlijk vertellen als je bent vreemd gegaan? Women's' Health.
De kans op vergeving is klein wanneer je partner het via een ander hoort. Het opbiechten van je fout maakt de situatie natuurlijk niet minder erg, maar het is wel verstandig om het toch toe te geven hoe lastig het ook kan zijn. Wanneer je eerlijk bent, kunnen jullie samen zoeken naar een oplossing om opnieuw vertrouwen op te bouwen. Dus misschien is het zo dat je je relatie riskeert door het eerlijk te vertellen, maar het slagingspercentage is altijd hoger dan wanneer je vriend er zelf achter moet komen. Zo weet je of hij liegt over vreemdgaan.

Contacteer ons